U saobraćajnoj nesreći u Dabovcima nema teže povrijeđenih

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.05.2017. 08:29

U saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila na magistralnom putu Kotor Varoš – Teslić, u mjestu Dabovci, nije bilo teže povrijeđenih, rečeno je Srni u Policijskoj upravi /PU/ Banjaluka.

“Učesnici u nezgodi su zadobili lakše tjelesne povrede, a nakon ukazane ljekarske pomoći pušteni su na kućno liječenje”, naveli su u PU Banjaluka, čiji su pripadnici obavili uviđaj na mjestu nezgode.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske ranije je saopšteno da je saobraćaj na tom putu bio potpuno obustavljen zbog nezgode, ali da je normalizovan nakon završenog policijskog uviđaja.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…