U toku prijave za 51. turnir u malom fudbalu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.06.2018. 12:42

U organizaciji opštine Kotor Varoš i JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ od 11. do 17. juna biće održan tradicionalni 51. turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2018“, koji će okupiti veliki broj timova iz Kotor Varoša, Banjaluke, Gradiške, Čelinca, Prnjavora, Doboja, Kneževa, Teslića...

Sve utakmice će biti odigrane na igralištu Radničkog univerziteta, a osim seniora na turniru će učestvovati i radnici preduzeća i javnih ustanova, koji su zaposleni na području opštine, te mlađe uzrasne kategorije.

Prijave se primaju do nedjelјe (10. juna), kada će od 20.00 časova u kotorvaroškoj kino-sali biti obavlјeno izvlačenje grupa. Prijave po ekipi iznose za seniore i preduzeća 100 KM, a za pionire 50 KM.

„I ove godine smo uradili mnogo stvari na sređivanju igrališta (rekonstrukcija golova, nabavka novih mreža, popravka tribina, farbanje linija...), jer želimo da stvorimo fudbalski ambijent u kojem će svi posjetioci moći da uživaju“, rekao je Dragan Zelјković, predsjednik Organizacionog odbora turnira.

Po njegovim riječima veliko je interesovanje za turnir i zato je neophodno da se ekipe u seniorskoj kategoriji i u konkurenciji preduzeća prijave do nedjelјe i uplate predviđenu kotizaciju.

„Naknadne prijave nećemo uzimati u obzir, a ostalo je dovolјno vremena da svi zainteresovani prijave ekipe i prisustvuju žrijebu, gdje će im biti podijelјen i pravilnik turnira“, poručio je Zelјković.

Igraće se po sistemu 5+1, a turnir su tradicionalno podržali brojni privredni subjekti sa područja opštine.

Ukupni nagradni fond turnira iznosi 3.000 KM, dok su za najuspješnije pojedince i ekipe obezbijeđene novčane nagrade, pehari i diplome.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…