Ubrzati modernizaciju puta Kotor Varoš – Kneževo, koja je takođe obustavljena!?

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.06.2016. 18:35

Odbornici Skupštine opštine su na posljednjoj sjednici donijeli jednoglasno zaključak o nastavku modernizacije reginalnog puta R- 413 Kotor Varoš – Kneževo.

U usvojenom zaključku se navodi da modernizacija regionalnog puta za Kneževo predstavlja prioritet za razvoj opštine Kotor Varoš.

Zaključak će biti dostavljen Javnom preduzeću „Putevi Republie Srpske“ i Ministarstvu saobraćaja i veza.

Radovi na modernizaciji regionalnog puta Kotor Varoš – Kneževo su obustavljeni u proljeće prošle godine.

Preduzeće „Niskogradnja“ Laktaši je pripremilo četiri kilometra dugu dionicu za asfaltiranje.

Vrijednost putnog projekta Kotor varoš – Kneževo dužine 10 kilometara u izgradnji iznosi oko 14 miliona maraka.

Do sada su obavljeni radovi u vrijednosti oko šest miliona maraka. Iako je očekivano, radovi na početku ovogodišnje građevinske sezone nisu nastavljeni.

Zbog toga je bilo sasvim opravdano da Skupština opštine donese zaključak o nastavku modermizacije regiopnalnog puta Kotor Varoš – Kneževo.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…