Udruženja sa područja kotorvaroške opštine na „Jesenjem sajmu 2017“ u Banjaluci

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.11.2017. 15:00

„Banjalučki velesajam“ otvorio je danas vrata za više od 200 izlagača koji će se posjetiocima predstaviti na 130 štandova u okviru „Jesenjeg sajma 2017“.

Direktor „Banjalučkog velesajma“ Dragoljub Bojanić je rekao da su i u ovogodišnjem, 21. sajmu objedinjene tri međunarodne manifestacije i to Sajam lova, ribolova, ekologije i sporta LORIMES, Sajam poljoprivrede i prehrambene industrije AGROS i Sajam turizma i ugostiteljstva.

Među izlagačima su i Lovačka udruženja sa područja kotorvaroške opštine („Uzlomac“, „Jelovka“ i „Borčići“), koja su izložila brojne trofeje.
Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je obišao štand kotorvaroških „lovaca“, kao i štand Turističke organizacije, i tom prilikom izrazio zadovoljstvo što su uzeli učešće na ovom prestižnom sajmu.

„Lovački savez RS se predstavio u punom kapacitetu, a raduje i prisutvo naših lovačkih udruženja, koja su izložila trofeje divljači iz svojih lovišta“, rekao je Sakan i pohvalio napore rukovodstva Turističke organizacije, koja se prvi put predstavila na sajmu sa reklamnim materijalom.

Jesenji sajam će biti otvoren do 19. novembra, a posjetioci će imati priliku da obilaze štandove od 10.00 do 19.00 časova.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…