Ujedinjena Srpska vpredstavila kandidate Kotorvarošanima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.09.2018. 08:34

Centralna predizborna tribina Ujedinjene Srpske u Kotor Varošu održana je na igralištu kod radničkog univerziteta. Skupu je prisustvovao predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić. Sugrađanima se obratio i prvi čovjek Ujedinjene Srpske u Kotor Varošu Željko Bubić, koji je kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS.

"Ujedinjena Srpska je stranka kojoj su jedinstvo srpskog naroda i patriotizam na prvom mjestu, ali to naravno treba da iskažemo i kroz ekonomiju i sve sfere društvenog života" – rekao je Bubić

"Danas sam na tribini u Kotor Varošu razgovarala sa mještanima o tekućim problemima, ali i saznala pozitivne priče koje mi daju podsticaj da zajedno sa vama djelujem u pravcu kvalitetnijeg života u Republici Srpskoj" rekla je Natalija Trivić, jedan od kandidata US za poslanika u NSRS.

Ova prilično nova partija ne krije svoje zadovoljstvo rastom i jačinom Ujedinjene Srpske u svakom dijelu Republike Srpske.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…