Ujedinjenjena Srpska nova-stara politička stranka u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.03.2017. 08:35

Na ujediniteljskoj skupštini Ujedinjene Srpske i Izvorne SDS, koja je u veličanstvenoj atmosferi održana u Gradišci, izabrani su i novi članovi predsjedništva Ujedinjene Srpske. Predsjednik OO Ujedinjene Srpske Kotor Varoš Slavko Đukić, na prijedlog predsjednika stranke dr Nenada Stevandića jednoglasno je izabran za člana predsjedništva Ujedinjene Srpske.

Da predsjednik stranke i kompletno rukovodstvo cijene rad i članstvo u Kotor Varošu, kao i postignuti rezultat na proteklim izborima, pokazuje i ova odluka dr Stevandića smatra Đukić.

"Predsjednik Stevandić i rukovodstvo stranke izuzetno poštuju naš rad i opredjeljenost za iskrenu politiku i borbu za interese svih građana Srpske. Posebno uvažavaju našeg dosadašnjeg predsjednika gosp. Nedeljka Đekanovića koji je cijeli svoj život posvetio borbi za nacionalne interese, zbog čega i danas ispašta pred sudovima BiH", rekao je Đukić.

"Ovo je samo početak izrastanja Ujedinjene Srpske u veliku stranku, koja će ostati dostojna jedinstva i ujedinjenja Srba oko zajedničkih nacionalnih interesa i interesa Republike Srpske. Jer jedinstvo nam je sada prijeko potrebno, a istorija je pokazala da samo ujedinjeni Srbi mogu sačuvati nacionalno dostojanstvo. Pojedine srpske partije su u potpunosti nastranile svojom politikom u Sarajevu, a isti ti takvu podaničku politiku danas sprovode i u Kotor Varošu."

"Jačanje i ujedinjenje stranke pokazaćemo i u Kotor Varošu, bez obzira na nesnošljive pritiske aktuelne vlasti, a epilog jačanja našeg Opštinskog odbora pokazaće se i u narednim danima, kada ćemo obavjestiti javnost o ukrupnjavanju političke scene na našoj opštini okupljenih u Ujedinjenoj Srpskoj", izjavio je Slavko Đukić predsjednik OO Ujedinjene Srpske Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…