Unutarstranački izbori u kotorvaroškom SDS-u

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.05.2017. 16:12

Vanredne izbore je vrh stranke raspisao u svim opštinskim odborima poslije teškog poraza na prošlogodišnjim lokalnim izborima. Iako je kotorvaroški Opštinski odbor ostvario pobjedu na posljednjim lokalnim izborima, te ostvario bolji rezultat nego na lokalnim izborima 2012. godine i osvojio najviše glasova i odborničkih mandata u Skupštini opštine u kotorvaroškom SDS-u kažu da će u skladu sa odlukom vrha provesti izbore do kraja mjeseca maja.

"Ispoštovaćemo odluku rukovodstva stranke o sprovođenju vanrednih unutarstranačkih izbora. Procedura počinje od mjesnih odbora i izbora delegata za Skupštinu, a iz baze idu i prijedlozi kandidata za predsjednika Opštinskog odbora" rekao je predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Nedeljko Glamočak.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…