Uručena pomoć Crvenog krsta siromašnim porodicama u Maslovarama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.12.2016. 10:53

Volonteri Crvenog krsta Kotor Varoš u okviru akcije ´Niste zaboravljeni´ posjetili su mjesnu zajednicu Maslovare i uručili humanitarne pakete najugorženijim porodicama. Pakete sa osnovnim prehrambenim namirnicama dobilo je 16 izrazito siromašnih porodica koje su obišle volonterke Crvenog krsta Valentina, Ana i Jovana.

U sklopu ove akcije paketi su već podijeljeni u mjesnim zajednicama Vrbanjci i Obodnik, a akcija će biti nastavljena kako bi pomoć dobilo svih 65 socijalno ugroženih osoba na području opštine. Novac za kupovinu paketa prikupljen je tokom prošlomjesečne humanitarne akcije u kojoj su novčani prilozi prikupljani od građana i u preduzećima, školama i drugim javnim ustanovama.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…