Uspješan nastup šahiste ŠK “Kotor Varoš“ Dragana Stankovića

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.08.2016. 11:21

U okviru saradnje sa šahovskim klubovima susjednih opština, mladi član ŠK „Kotor Varoš“ Dragan Stanković nastupio je u Bijeljini za ekipu POŠK „Potočani“ (Prnjavor) na omladnskom prvenstvu Republike Srpske u Bijeljini.

Ekipa u sastavu: Dino Marković (kapiten), Dragan Stanković, Ilija Šormaz i Dragoš Strugar osvojila je sa 27 poena drugo mjesto. Pobjednik je sastav banjalučkog ŠK „Skakač“ sa 28,50 poena. Stanković je osvojio 6,5 poena iz osam odigranih partija.

„ŠK ‘Kotor Varoš zbog nedostatka sredstava nije u mogućnosti učestvovati na drugoj ligi i na omladinskom prvenstvu. Zbog toga je je pozitivno učešće naših članova, posebno mladih na takmičenjima u sastavu ekipa susjednih opština“, rekao je predsjednik kluba Sergej Molčanov.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…