Uspješan turnir za mlade fudbalere

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.06.2018. 10:07

Mladi fudbaleri kotorvaroške Mladosti imali su uspješan turnir u Brodu na kojem su ostvarili tri pobjede, remi i poraz.

Dres su nosili igrači rođeni 2009. godine i na terenu pokazali talenat. Tri pobjede, remi i poraz nisu, međutim, bili dovoljni za prolaz u završnicu, iako je po prikazanoj igri naš tim bio konkurentan svim ekipama.

Izabranici trenera Igora Vučenovića najprije su remizirali sa ekipom Bač iz Novog Sada 1:1, a potom poraženi od Tanga iz Modriče 1:0. Potom je uslijedio pobjedonosni niz i redom su padali Eurogol Gračanica (1:0), Dream Team Srbac (3:1) i Spartak Banjaluka (2:0).

– Dječaci su ostavili odličan utisak i osvojili smo najviše bodova među trećeplasiranim ekipama u grupama. Žao mi je zbog njih što se nisu našli u završnici jer su pokazali da sa svima mogu ravnopravno igrati, ali utisak je i ovako potpuno pozitivan. Novosadski Bač je sigurno najbolja ekipa koja je nastupila na turniru što je pokazao i plasmanom u finale, a mi smo sa njima odigrali remi – rekao je Vučenović.

Mrežu protivnika tresli su Petrović, Čolić, Avdić i Pucarević, koji se posebno istakao sa tri postignuta gola.

IzvoR: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…