Uspjeh kotorvaroških ekipa na regionalnom takmicenju iz prve pomoci

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.05.2017. 15:02

Na regionalnom takmicenju ekipa Crvenog krst u pružanju prve pomoci, koje je održano u Prnjavoru, ekipa Podmlatka Crvenog krsta Kotor Varoš – OŠ “Sveti Sava” osvojila je drugo mjesto.

Ispred njih su bili Banjalucani, a trece mjesto zauzela je ekipa podmlatka iz Srpca.

U konkurenciji Omladine Crvenog krsta, ekipa Kluba mladih Crvenog krsta Kotor Varoš takode je zauzela izvrsno drugo mjesto.

Prvo mjesto je pripalo ekipi Medicinskog fakulteta, a trece omladini iz Gradiške.
Na današnjem vrlo dobro organizovanom takmicenju, vještinu i spretnost u pružanju prve pomoci pokazali su clanovi 11 ekipa banjalucke regije.

”Zahvaljujemo se mladim takmicarima Crvenog krsta Kotor Varoš koji su nas obradovali više nego dobrim rezultatima. Posebna zahvalnost ide njihovim instruktorima Ani Kalamanda i Tajani Stojanovic”, kacu u kotorvaroškom Crvenom krstu.

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…