Vanju Pejakovića dočekali rodbina, komšije, prijatelji, školski i klupski drugovi

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.02.2018. 08:16

Vanja Pejaković iz Maslovara kod Kotor Varoša, učenik banjalučke Poljoprivredne škole, koji je na ekskurziji prilikom skoka s mola u vodu duboku tek pola metra slomio četvrti vratni pršljen vratio se kući. Rodbina, komšije, prijatelji, školski i klupski drugovi Vanju su dočekali u rodnom kraju u kafe baru ´Dionis´, gdje su simbolično na ulazna vrata stavili broj 13 koji simbolično predstavlja broj na košarkaškom dresu ovog hrabrog momka.

“Dionis” je bio prepun prijatelja koji su došli da mu požele dobrodošlicu. U Maslovare je stigao i profesor banjalučke Srednje poljoprivredne škole Ljubiša Rokić.
Klubske kolege pripremile su bilbord na ulazu u Kotor Varoš na benzinskoj pumpi ´Bor petrol´-a “Dobrodošao kući Vanja, tvoj KK Mladost”, a ista poruka bila je ispisana i na torti sa kojom su ga dočekali u Maslovarama.

Vanji redakcija KVorum.net-a želimo puno sreće i zdravlja kao i uspješan oporavak.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…