Vanredna sanacija neasfaltiranih ulica u Novom naselju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.12.2016. 08:54

Opština Kotor Varoš naložila je da vanredno bude saniran dio neasfaltiranih ulica u Novom naselju kako bi bile zakrpljene rupe i onemogućeno zadržavanje vode na putu. Održavanje se po planu radi jednom godišnje, ali je zbog lošeg stanja odlučeno da su radovi neophodni i prije planiranog termina.

– Žalio nam se veliki broj građana na loše stanje u šta smo se i sami uvjerili, pa smo angažovali mehanizaciju i nasuli ulice na kojima je bilo previše oštećenja i rupa. Posebna pažnja posvećena je dijelu gdje se nalaze boračke zgrade – kaže vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Slobodan Gelić.
Stanovnici Novog naselja već godinama muče muku sa neasfaltiranim ulicama, zbog čega su u jesen i na zimu suočeni sa blatom i vodom, a u proljeće i ljeto sa nesnosnom prašinom. Zbog manjka novca u opštinskom budžetu veliki broj ulica i dalje je bez asfalta.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…