Veliki uspjeh Kotorvarošana na Regionalnom takmičenju u pružanju prve pomoći

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.05.2016. 10:23

Ekipe Podmlatka i Omladine Crvenog krsta Kotor Varoš su osvojile drugo i treće mjesto.U kategoriji Podmlatka,ekipa Crvenog krsta OŠ "Sveti Sava" Kotor Varoš zauzela je fantastično drugo mjesto, a u kategoriji Omladine, ekipa Kluba mladih Crvenog krsta Kotor Varoš, sastavljena mahom od učenika SŠC "Nikola Tesla" Kotor Varoš, zauzela je treće mjesto.

Na poligonima OŠ "Ivo Andrić" u Banjaluci danas je održano regionalno takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda i oboljenja Crvenog krsta regije "Krajina" Banja Luka.

Na regionalnom takmičenju je učestovalo ukupno 13 ekipa osnovnih i srednjih škola iz 8 opština banjalučke regije i grada Banja Luka. Prva mjesta, prema očekivanju, osvojile su ekipe iz Banja Luke.

Čestitamo našim mladim volonterima na velikom uspjehu koji su postigli na ovom značjanom takmičenju, a posebno se zahvaljujemo instruktorima prve pomoći Tajani Stojanović i Ani Kalamandi.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…