Veterani odali počast majoru Saši Petroviću

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.10.2018. 11:50

Fudbalski veterani iz Apatina, Sokobanje i Stare Pazove obišli su grob najmlađeg majora Vojske RS Aleksandra Saše Petrovića kako bi odali počast preminulom velikanu odbrambeno-otadžbinskog rata.

Radovan Miladinović je istakao da su veterani iz Apatina ponosni što su poznavali ljudsku veličinu kao što je bio pokojni Saša.

– Izgubili smo onog koji nam je život činio ljepšim i smislenim, a to jeste moć onih najvećih – da nas ujedine u bolu i u radosti – naglasio je Miladinović.

Goran Frankulović Frenki iz Sokobanje je naglasio da je Saša bio svjetionik i putokaz kojim putem krenuti i kako se može istovremeno biti i najveći najskromniji.

– Bez Sašinog nasljeđa ovo podneblje bilo bi neizmjerno siromašnije. Imali smo od koga učiti – od najvećeg – poručio je Frankulović.

Kpiten ekipe Jadrana iz Golubinaca Miodrag Serdar je rekao da je Saša bio najslavniji i najveći.

– Saša je na svom brodu bio i kapetan i sluga, a u društvu prvi i za sebe uvijek posljednji. Ponosni smo što smo ga poznavali – rekao je Serdar.

Arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić je organizovao prijem za veterane iz Srbije i uručio poklone svim učesnicima drugog međunarodnog turnira prijateljstva, koji je okupio šest ekipa.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…