Vlado Bibić: Za sanaciju objekta Doma zdravlja 350.000 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.12.2016. 15:28

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS raspisalo je danas poziv za dostavljanje ponuda za sanaciju dijela objekta Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” u Kotor Varošu.

Podsjećamo, sanacija je dio projekta jačanja zdravstvenog sektora kroz dodatno finansiranje, koji realizuju Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS i Svjetska banka.

Direktor Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” Kotor Varoš Vladimir Bibić  istakao je da se radi o projektu od izuzetne važnosti za građane naše opštine.

Prema njegovim riječima, u okviru ovog projekta biće sanirani krov, mokri čvorovi, stolarija, a planirano je i uređenje ulaza i trotoara.

Dodao je da je vrijednost projekta 350.000 KM, a novac su obezbijedili Svetska banka, opštinska uprava Kotor Varoša i Dom zdravlja ”Sveti Pantelejmon”.

Rok za dostavljanje ponude je 20. januar 2017. godine u 12 časova, a biće otvorene pola časa poslije isteka roka javno u prisustvu ovlašćenih predstavnika ponuđača  i drugih lica koja žele da budu prisutna.

Zainteresovani ponuđači mogu kupiti cjelokupan štampani paket konkursne dokumentacije najkasnije deset dana prije roka za predaju ponude, nakon podnošenja pisanog zahtjeva i dokaza o uplati nepovratnog iznosa od 100 KM.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…