Volonteri Crvenog krsta posjetili mališane Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.10.2016. 14:39

Povodom obilježavanja Nedjelje djeteta, volonteri Crvenog krsta posjetili su mališane Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“. Volonteri su i ove godine naše najmlađe sugrađane obradovali slatkišima i priborom za crtanje.

„Danas smo došli da posjetimo naše najmlađe sugrađane , da im uručimo slatkiše i družimo se sa njima. Takođe, želimo da im ukažemo na važnost Crvenog krsta i da im pokažemo koliko je bitno u životu brinuti se i pomagati drugima“ rekla je Aiša Aganbegović, volonter Crvenog krsta.

Volonteri su takođe obećali mališanima da će uskoro doći da se druže sa njima. Nedjelja djeteta ove godine obilježava se od 03. do 09. oktobra. Obilježavanje Međunarodne nedjelje djeteta predstavlja način da se ukaže javnosti na potrebu i obavezu poštovanja djeteta i na zaštitu dječijih prava garantovanih Konvencijom o pravima djeteta koju je 1959. godine usvojila Skupština Ujedinjenih nacija.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…