Volonteri Crvenog krsta posjetili osnovce u Vaganima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.12.2017. 15:56

Vololnteri kotorvaroškog Crvenog krsta Kotor Varoš posjetili su juče učenike područne škole u Vaganima gdje nastavu pohađa deset mališana u kombinovanim odjeljenima od prvog do petog razreda. Većina ovih učenika svakodnevno pješači i po četiri kilometra do škole.

Volonteri su ih obradovali sa mnoštvom poklona, dobili su sveske, školski pribor, higijenske setove, zimsku obuću, kao i dvije lopte. Donatori ove pomoći su IOCC i World Vision. 

Volonteri Crvenog krsta su im obećali da će im uskoro doći u posjetu i donijeti slatkiše koji su greškom izostali ovaj put.

Izvor: GlasKotorVaroša.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…