Volonteri iz Grabovice i Obodnika sredili kancelariju MZ Grabovica

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.03.2018. 08:38

Volonteri iz Grabovice i Obodnika sredili su i uredili kancelariju MZ Grabovica te dobili funkcionalan prostor.

„Sada imamo na raspolaganju prostoriju sa stolovima i stolicama za nekih 20 mjesta. Nastojimo da prostorije privedemo namjeni i dobijemo funkcionalan prostor. Uz pomoć naših kolega iz MZ Obodnik uspjeli smo očistiti i srediti prostorije. Ja im se još jednom zahvaljujem na tome i naravno zahvaljujem se i domaćim volonterima na stalnoj podršci. Ostalo nam je još da dovedemo struju i nastojaćemo riješiti i taj problem u skorije vrijeme“, izjavio je Bojan Đekanović predsjednik Savjeta MZ Grabovica.

Odlukom Skupštine opštine Kotor Varoš prostorije iznad područne ambulante u Grabovice dodjeljene su na korišćenje MZ Grabovica. Prostorije su opremljene namještajem zahvaljujući pomoći Opšitne Kotor Varoš.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…