Vrijedne nagrade i vrhunska zabava u Novogodišnjoj noći

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.12.2017. 11:55

Turistička organizacija opštine Kotor Varoš, pod pokroviteljstvom načelnika opštine Kotor Varoš i uz podršku brojnih privrednih subjekata, organizovaće doček Nove godine na gradskom trgu.

Direktor Turističke organizacije Miodrag Petrović rekao je da će Kotorvarošani nakon devet godina imati priliku da novogodišnju noć dočekaju na otvorenom uz bogat kulturno-zabavni program, besplatne tople napitke i vatromet, koji će biti upriličen u ponoć. Pored dobre zabave sve prisutne očekuje velika nagradna igra.

"Prva nagrada u najluđoj noći biće vikend za dvoje u hotelu Hajdučke vode na Borju, druga nagrada je novčani iznos od 100 KM, a treća 70 KM. Pored toga obezbijedili smo i određen broj poklona u vrijednosti od 5 do 25 KM, tako da očekujemo veliku posjećenost i sjajnu zabavu", istakao je Petrović.


Posjetioce će zabavljati lokalni estradni umjetnici i bendovi, Folklorni ansambl "Kotor Varoš" i ansambl "Žubor", a zvijezda večeri biće Lukijan Ivanović koji će Kotorvarošane uvesti u Novu godinu.

"Posebnu pažnju posvetićemo najmlađima, koje će Djed Mraz obradovati slatkišima", naglasio je Petrović.

Pokrovitelj dočeka Nove godine je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji će se u ponoć obratiti okupljenima i uputiti im novogodišnju čestitku.

"Uvjereni smo da Kotorvarošane očekuje dobra zabava i da će organizovani doček postati tradicija", naglasio je Sakan.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…