Vučanović predao dužnost Sakanu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.11.2016. 18:17

Zdenko Sakan je nakon današnje primopredaje u potpunosti preuzeo dužnost načelnika opštine Kotor Varoš od dosadašnjeg načelnika Dalibora Vučanovića.

Sakan je tokom ove sedmice imao susrete sa dosadašnjim načelnikom kako bi se što kvalitetnije završio proces primopredaje i krenulo sa redovnim aktivnostima.

“Po prijemu sertifikata o preuzimanju dužnosti načelnika u protekla dva dana smo obavili formalni dio posla, a jedan od mojih prvih koraka biće razgovor sa načelnicima o stanju u odjeljenjima i službama“, istakao je Sakan.

Prema njegovima riječima opština Kotor Varoš će nastaviti realizaciju započetih projekata i pokrenuti nove, a to je moguće samo zajedničkim radom svih službi na dobrobit građana ove lokalne zajednice.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…