Vučić i Dodik posjetili štand ”Dermala” u Beogradu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.07.2017. 11:01

Fabrika obuće “Dermal” iz Kotor Varoša imala je zapažen nastup na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme “Partner 2017” u Beogradu i uspostavila je niz kontakata sa potencijalnim poslovnim partnerima.

“Dermal” predstavlja dio proizvodnog asortimana koji se odnosi na specijalnu i namjensku obuću. Kvalitet tih proizvoda već je dokazan s obzirom da su stigli u francusku i englesku vojsku, ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Crne Gore i do američkih vatrogasaca. Novi iskorak napravljen je prije nekoliko mjeseci isporukom opasača za italijansku vojnu policiju.

– Organizacija sajma je na vrhunskom nivou i ostvarili smo mnoštvo kontakata sa zainteresovanim firmama. U pripremi je i konkretna saradnja sa nekim partnerima i uz veliku posjećenost štanda naše učešće već možemo ocijeniti kao pun pogodak – rekla je predstavnik “Dermala” na sajmu u Beogradu Kristina Kalamanda.

“Dermal” je na svom štandu na dan svečanog otvaranja sajma ugostio i predsjednike RS Milorada Dodika i Srbije Aleksandra Vučića.

Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme “Partner 2017” otvoren je do sutra, a na njemu je prisutno 128 izlagača iz 21 zemlje.

Osim “Dermala” iz RS su prisutni i “Orao” Bijeljina, “Tehničko-remontni zavod” Bratunac, Fabrika motora specijalne namjene Pale i “Zrak DKS” Teslić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…