Za rad sportskih klubova 90.000 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.03.2018. 08:17

Odbornici Skupštine opštine Kotor Varoš donijeli su na današnjem zasjedanju odluku da se iz budžeta izdvoji 90.000 KM za rad sportskih klubova, što je za 10.000 KM više u odnosu na prošlu godinu.

Osim tog iznosa sportski kolektivi imaju besplatne termine za treninge i odigravanje utakmica u sportskoj dvorani, za čiju namjenu se iz opštinskog budžeta izdvaja dodatnih 40.000 KM.

Političkim strankama u ovoj godini pripašće 35.000 KM, a za rad savjeta mjesnih zajednica biće izdvojeno 10.000 KM.

Odbornici su usvojili program čišćenja i održavanja javnih asfaltnih i zelenih površina na području opštine i u mjesnim zajednicama.

Programi korištenja sredstava posebnih vodnih naknada, utroška sredstava od koncesione naknade i korištenja sredstava naknade na osnovu promjene namjene poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredne svrhe za 2018. godinu jednoglasno su usvojeni.

Odbornici su usvojili i godišnji izvještaj o radu Boračke organizacije Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…