Za sanaciju gradskog kupališta „Bjeline“ 105.000 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.08.2018. 08:22

U prisustvu načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana predstavnici UNDP-a i građevinskog preduzeća „Dekol“ potpisali su Aneks ugovora o realizaciji projekta „Osiguranje obale rijeke Vrbanje“ u vrijednosti 105.000 KM.

Aneksom je predviđeno osiguranje obale Vrbanje na gradskom kupalištu „Bjeline“ postavlјanjem gabionske obaloutvrde u dužini od 154 metra do mosta.

„Radovi na lokalitetu gradskog kupališta počinju krajem avgusta i trajaće 60 dana, čime bi u značajnoj mjeri sanirali oštećenja nastala tokom majskih poplava 2014. godine“, istakao je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i dodao da je učešće opštine u ovom projektu 30 odsto od predviđenih sredstava.

Nastavkom izgradnje gabionske obaloutvrde saniraće se oštećenja na desnoj obali rijeke Vrbanje u dužini od 340 metara.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…