Za sekundarnu kanalizaciju 30.000 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.06.2017. 22:08

Opština Kotor Varoš je izdvojila 30.000 KM budžetskih sredstava za rješevanje problema oborinske i fekalne kanalizacije u urbanom dijelu Kotor Varoša na desnoj obali rijeke Vrbanje.

Radovi na projektu „Izgradnja kanalizacione mreže u Kotor Varošu – sekundarna kanalizacija krak 1 i 2“ obuhvataju spajanje korisnika iz Ulice Petra Kočića na već postojeću kanalizacionu mrežu postavkom cijevi i izgradnjom betonskih šahtova.
Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je istakao da će na ovaj način biti riješen jedan od gorućih problema za mještane naselja Vakuf.

„Domaćinstva u ovom naselju će nakon dužeg vremena biti priključena na postojeću kanalizacionu mrežu, a završetak radova je predviđen za 30. juni“, istakao je Sakan.

On je naglasio da će do kraja juna biti riješen i problem fekalnih i oborinskih voda koje se usljed obilnih kiša izlijevaju na magistralni put M-4 iz Ulice Bore Stankovića. 

Izvođač radova na realizaciji projekta „Izgradnja kanalizacione mreže u Kotor Varošu – sekundarna kanalizacija krak 1 i 2“ je Građevinsko preduzeće „Dekol“ iz Kotor Varoša.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…