Završena izložba slikara Đurađa Stankovića

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.08.2016. 09:01

Tokom mjeseca avgusta u galerijskom prostoru kotorvaroške kino - sali Kotorvarošani su imali priliku posjetitu izložbu slika i skulptura kotorvaroškog slikara i vajara Đurađa Stankovića koji je izložio dio svog slikarskog i vajarskog opusa.

 U istom prostoru posjetioci su mogli obići i muzejsku postavku posvećenu kotorvaroškom dječijem piscu i pjesniku Advanu Hoziću, na kojoj se mogao vidjeti dio književnih djela ovog pjesnika, kao i lični predmeti, originalni rukopisi, književne i društvene nagrade, kao i slike iz Hozićevog života. Galerijski prostor bio je otvoren svakog radnog dana od 19 do 21 čas, sve do 26. avgusta. Izložba slika i skulptura i muzejska postavka dio su kulturnih dešavanja u okviru Kotorvaroškog kulturnog ljeta koje je i ove godine organizovao kotorvaroški Centar za kulturu, sport i informisanje.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…