Završen ´Dasmki lov´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.01.2018. 13:35

Damski lov nije šala, pogotovo ne u Kruševom Brdu kod Kotor Varoša, gdje su pripadnice ljepšeg pola odstrijelile tri divlje svinje. Ova manifestacija se se po peti put za redom održala na prostorima kotorvaroških lovišta.

“Sve više i više žena dolazi, drago mi je da se odazivaju. I drago mi je da se dosta naših žena učlanjuje u ovo naše lovačko društvo”, kaže Jelena Pekija.

Damski lov je, zapravo, međunarodna hajka. 

"Dame se sa trofejima vraćaju kući i drago nam je zbog njih da je posljednji dan i sa tog aspekta bio uspješan" - naglasio je predsjednik Lovačkog udruženja “Uzlomac” Kotor Varoš Nedeljko Glamočak.

Manifestacija koja je trajala tri dana okupila je preko tridesetak žena lovaca iz šest zemalja, a ovo lovačko druženje je iskorišteno i da se osnuje Damski lovački klub, koji će djelovati u okviru Lovačkog saveza Republike Srpske. Uspješni organizatori ove manifestacije su bili LU „Borčići“ Šiprage, LU „Jelovka“ Maslovare, LU „Uzlomac“ Kotor Varoš i Turistička organizacija opštine Kotor Varoš.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…