Završen prvi ´Kotorvaroški Vašar´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.08.2017. 15:52

U Kotor Varošu je dva dana bio praznik za djecu, kao i za ljubitelje Krajiške muzike, ´ića i pića´. Plato oko restorana "Ruski Car" bio je mjesto koje će ući u istoriju kao lokacija prvog ´Kotorvaroškog vašara´.

"Sa velikim zadovoljstvom mogu da kažem da je prvi Kotorvaroški vašar uspješno završen. S obzirom da je u dva dana kroz Vašar prošlo preko 10.000 ljudi možemo biti ponosni da je sve prošlo bez ijednog incidenta. U narednim godinama očekujem da 18. i 19. avgust bude datum okupljanja i veselja svih građana Kotor Varoša raznih uzrasta, kao i da nam sve više dolaze i gosti iz susjednih gradova i država," rekao je Predrag Tešić, organizator i idejni tvorac Kotorvaroškog vašara.

Tešić se naravno zahvalio i svima koji su doprinjeli da se održi ova manifestacija

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…