Završena grupna faza pionirskog dijela turnira ´Kotor Varoš 2017´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.06.2017. 21:21

U kotorvaroškoj sportskoj dvorani odigrana je grupna faza 50. jubilarnog turnira u malom fudbalu „Kotor Varoš 2017“ u pionirskoj konkurenciji. Fudbalske nade su bile podijeljene u ti grupe sa po tri ekipe.

Među tri najbolje ekipe turnira iz grupe „A“ se plasirala ekipa „Elli bar“, koja je zabilježila dvije sigurne pobjede. Svojim igrama su se u ekipi Elli Bar-a istakli Miloš Čupić i Damjan Pešević strelci ukupno šest pogodaka u dvije utakmice. Posebno je bilo uzbudljivo u grupi „B“, gdje su u odlučujućem meču snage odmjerili ekipa Socijalističke partije i Bor Petrola, nakon dvadeset minuta igre rezultat je bio 0:0, a poslije boljeg izvođenja penala Socijalistička partija je slavila sa 2:1, i tako obezbjedila prolaz dalje. U „C“ grupi se do posljednje utakmice nije znalo ko ide dalje. Meč odluke je u svoju korist riješila ekipa RM Printa, i pogotkom Jovana Jovanovića savladala ekipuPekare Obeliks1, i ovjerila plasman u finalni dio turnira. Utakmice za plasman  u kategoriji pionira i mlađih pionira igraju se sutra od 9 časova.

grupa „A“
1. Elli Bar 6, 2. Sportek 3, 3. Lad Novo naselje 0

grupa „B“
1. Socijalistička partija 4, 2. Bor Petrol 4, 3. Ključević transport 0

grupa „C“
1. RM print 4, 2. Pekara „Obeliks 1“ 3, 3. Pekara „Obeliks 2“ 1

Rezultati današnjih utakmica:
Lad Novo naselje – Elli Bar  2:4
Socijalistička partija – Ključević transport 3:0
Pekara „Obeliks 2“ – RM print 1:1 (pen. 3:1)
Lad Novo naselje – Sportek 1:3
Socijalistička partija – Bor Petrol 0:0 (pen. 2:1)
Pekara „Obeliks 2“ – Pekara „Obeliks 1“ 0:1
Elli Bar – Sportek  5:1
Ključević transport – Bor Petrol  0:2
RM print – Pekara „Obeliks 1“  1:0

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…