Zbog radova na elektro mreži struja umjesto 14:00 došla u 18:00 časova

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.12.2016. 19:39

Veći dio opštine Kotor Varoš bio je danas bez struje. Iz ”Elektrodistribucije” su saopštili da je razlog prekida u snabdijevanju strujom, radovi na elektro mreži, ali nije jasno zbog čega potrošači nisu na vrijeme obavješteni o terminima radova i periodu u kom će biti bez struje. Iako smo saznali da bi elektičnu energiju mogli dobiti oko 14:00 časova, to se desilo tek u večernjim satima, tačnije oko 18:00 časova.

Svjedoci smo da se u susjednim opštinama termin nestanka struje potrošačima saopštava dva dana ranije i sa tačnom satnicom, što u Kotor Varošu, očigledno, nije slučaj.

U “Elektrodistribuciji” su istakli da su se pojavile iznenadne komplikacije i da su potrošači dobili struju oko 18 časova.

Angažovani su svi raspoloživi kapaciteti kako bi što prije završili posao i nastavili sa snabdijevanjem svih potrošača, naglasili su iz ovog predzeća.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…