Zbor građana MZ Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.03.2018. 08:34

Zbor građana u organizaciji Mjesne zajednice Kotor Varoš biće održan 19. marta u 17 časova u prostorijama Skupštine opštine.

Okupljanje organizuje predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Kotor Varoš Stanko Tepić, koji je pozvao građane da prisustvuju zboru.

Na dnevnom redu su izvještaji o radu Savjeta Mjesne zajednice i sa prošlih zborova građana u kojima će biti riječi o usvojenim prioritetima i njihovoj realizaciji.

Takođe će biti razmotreni i usvojeni novi prioriteti razvoja mjesne zajednice, te razmotreni modeli za razvoj volonterizma kroz humanitarne akcije, ekološke ekologiju, edukaciju i slične aktivnosti.

Dnevnim redom je predviđena i diskusija o eventualnim uslugama u mjesnoj zajednici kako bi bio olakšan pristup tim uslugama, koje sada pružaju druge ustanove i organi lokalne zajednice.

Na zboru će biti razmotrena i upotreba informaciono-komunikacionih tehnologija u cilju unapređivanja standarda građana i razvoja mjesne zajednice.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…