Zimski turnir “Kotor Varoš 2017”: “Tropik” pobjednik, Aleksandar Tepić najbolji igrač, prvi strijelac je Damir Varošić

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.01.2017. 14:52

Ekipa “Tropika” pobjednik je ovogodišnjeg zimskog turnira u malom fudbalu “Kotor Varoš 2017”, a u finalu su poslije izvođenja penala bili bolji od Šipraga.

U regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1 pa je odlučivao penal rulet u kojem se bolje snašao iskusniji tim “Tropika”.

Treće mjesto zauzela je ekipa “Primula” za koju su nastupili veterani fudbalskog kluba Mladost, savladavši kafe-bar “Roleks” 2:1.

Gledaoci u sportskoj dvorani vidjeli su izjednačene i neizvjesne utakmice, a u pet od osam odigranih mečeva finalne večeri pobjednika su odlučivali penali.

Prošlogodišnji pobjednik “Milež gradnja” ovaj put nije mogao dalje od četvrtfinala gdje ih je ubjedljivo savladao upravo “Tropik” kojem su prepustili krunu.

Tri najbolje ekipe podijelile su nagradni fond od 1.000 KM, a priznanja su dodijeljena i pojedincima koji su svojim partijama obilježili turnir.

Za najboljeg igrača proglašen je igrač šampionske ekipe Aleksandar Tepić, prvi strijelac je Damir Varošić iz trećeplasiranog sastava sa šest golova, dok je titula najboljeg golmana pripala Šefiku Alakoviću čiji je tim poražen u finalu.

Finalno veče imalo je i humanitarni karakter i prikupljena je pomoć za liječenje Kotorvarošana Stefana Majstorovića i Blažena Savanovića.

Rezultati četvrtfinala
“Tropik” – “Milež gradnja” 4:0
Kafe-bar “Roleks” – kafe-bar “Ara” 0:0 (pen. 4:3)
Maslovare – Šiprage 1:3
“Primula” – “Sim tehnik 1” 1:0

Rezultati polufinala
“Tropik” – “Primula” 0:0 (pen. 5:4)
Kafe-bar “Roleks” – Šiprage 1:1 (pen. 2:3)

Utakmica za 3. mjesto
“Primula” – kafe-bar “Roleks” 2:1

Finale
“Tropik” – Šiprage 1:1 (pen. 3:2)

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…