Zlatna povelјa fondaciji „Hajdar Alijev“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.04.2018. 12:04

Odbornici Skupštine opštine /SO/ Kotor Varoš su na današnjoj posebnoj sjednici jednoglasno usvojili prijedlog da Zlatnu povelјu povodom Dana opštine - 24. aprila dobije humanitarna fondacija „Hajdar Alijev“ iz Azerbejdžana.

Zahvalјujući sredstvima pomenute fondacije u iznosu od milion KM izgrađen je novi blok Doma zdravlјa „Sveti Pantelejmon“.

Za postignute pojedinačne i kolektivne uspjehe u radu pismene zahvalnice će dobiti dobrovolјni davalac krvi Pero Knežević, travarka Ljubica Marković, Zavičajno udruženje Kruševo Brdo, hotel „Hajdučke vode“ i fudbalski veterani Kotor Varoša, koji djeluju u okviru Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije.

Na prijedlog potpredsjednika Skupštine opštine Radenka Čupića odbornici lokalnog parlamenta su jednoglasno usvojili odluku da se fudbalskim veteranima iz budžeta opštine Kotor Varoš izdvoje određena sredstva na godišnjem nivou, jer su pružili nemjerlјiv doprinos u promociji opštine Kotor Varoš u državama bivše Jugoslavije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…